Tunesien

Rejser

At rejse er at leve

 

Simon Spies havde ret i denne sætning. Der er ikke noget bedre end at opleve den store verden.

 

Jeg har efterhånden været i flere af verdens verdens dele, både Kina, Indien, USA, Canada, Tunesien og selvfølgelig forskellige lande i Europa, har jeg haft fornøjelsen af at besøge.

 

Min klare favorit rejse mål, er USA, London, Kreta og Malta. Men verden er stor, og der er stadig mange fantastiske pletter jeg ikke har oplevet.

 

Her er lidt Kodak moments fra verdenen igennem mit kamera.

USA

 

Jeg har rejst en del i USA både privat, men også rent arbejssmæssigt. I 1994 flyttede et vennepar til Detroit, Michigan. Derfor rejste jeg første gang til USA i sommeren 1994. Det var en fantastisk oplevelse, og i de mange efterfølgende år, var jeg stort set årligt forbi Detroit. Arbejdsmæssigt blev jeg fra 2004 også sendt ret ofte til USA. Denne gang var det til Bethlehem Pensylvania. Også her er det efterhånden blevet det mange besøg. Og jeg elsker at være der. Jeg er så heldig, at jeg nu også beøsger mine gamle kolleger privat, når jeg er forbi PA.

Kreta

At rejse til Kreta er efterhånden lidt som, at komme "hjem". Denne græske ø, er simpelthen så fantastisk. Jeg elsker simpelthen alt ved den. Der er ingen tvivl om, at hele mine familie er faldet pladask for denne ø. Og hvis man bare ønsker at komme væk, og bare slappe af og nyde solen og varmen, så er Kreta stedet.

London

London er en stor by jeg bare ikke kan få nok af. Jeg bliver aldrig træt af, at rejse dertil. Der er altid noget at kigge på, og shopping er der oceaner af muligheder for. Serværdighederne står på nakken af hinanden, og musicals er der i overflod.

Kina

En gang har jeg været en tur i Shanghai en uge. Det blev desværre ikke den store succes. Jeg blev overvældet af antallet af kinesere. Min indtryk var, at det er overbefolket og beskidt. Jeg tror måske ikke jeg fik set det skønne ved landet.

Malta, er en fantastisk ø. Der er gude smuk natur, og fantastisk krystal klart vand. Hvis man er til fest og farver og gang i den. Så er det ikke Malta man skal besøge. Er man til historie, pragtfuld natur og varme, så er Malta svaret.

Copyright © All Rights Reserved