Georg Avlastenok

Georg Avlastenok

Årsagen til, at min far er til

Min Farfar

 

Min farfar hed Georg Avlastenok.

Han var den 3. yngste af Jerimej og Bertheas børn.

Georg blev født den 5 April 1925. Georg var en boglig kløgtig dreng. Men uden en far i hjemmet, så blev der ikke noget af, at gå i realen for ham. Det var ud og tjene, så snart han var gammel nok.

Georg arbejdede hos Luis Poulsen i mange år, lige til den dag arbejdslivet blev erstattet af pensionist tilværelsen. Hver dag cyklede han fra hjemmet i Tingbjerg til Louis Poulsen ligegyldigt vejret.

Georg blev i 1947 gift med Tove Avlastenok min farmor. Sammen fik de 5 børn. Georg døde 7 maj 1999.

Min farmor

 

Min farmor skal også nævnes. Hun hed Tove Irma Avlastenok. Hun blev født den 12 Januar 1926. Hun var født og opvokset i Århus. Hendes far døde tidligt, da min farmor kun var 3 år. Min oldemor blev derefter gift igen. Og min farmor voksede op sammen med sin storebror i en lille kernefamilie. Dans havde en stor plads i hendes hjerte. Ligesom fest, sjov & ballade. Hun elskede sin store familie. Og var verdens bedste mor, svigermor, farmor og mormor. Tove døde 19 oktober 1997.

Børnene

Tove og Georg fik 5 børn.

Kai, Inge, Birthe,

Lisa som var tvilling med Per

Børnebørnene

Med 5 børn blev det med årene også til en pæn flok børnebørn. Flokken hedder:

Britt Randi Lotte

Daniel Michael

Lisbeth Pernille

Alberte Lasse

Oldebørnene

Oldebørn er der også kommet til. Desværre nåede de ikke, at møde andre end den ældste.

Oliver Mikkel

Jeppe Thilde

Naja

 

Min farfar elskede at kokkerere. Så det var ikke ualmindeligt, at se ham have den store suppegryde fremme og i fuld gang.

Musik var en stor del af min farmors liv. Så dagen gik med at optage vores ynglings sange på bånd, som vi fik foræret når de var fulde.

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus